PelitcraftJo kolme vuotta pyörinyt alunperin Pelit-lehden foorumilta ponnahtanut perinteinen Minecraft-serveri ja paljon enemmän josta löytyy jokaiselle jotakin.

* Hyppää keskusmetromme kyytiin ja lähde tutkimaan kolmen vuoden aikana rakennetua Pelitcraftn maailmaa tai tutustu historiallisen keskustaamme!
* Jos mobit eivät haittaa niin lähde Uuscraftiin, jonne jokainen uskalias uudisraivaaja on tervetullut!
* Jos minipelit kiinnostavat niin hyppää portaalin läpi Seikkailumaahan, jossa pääset pelaamaan Spleeffiä, Paintballia, SethBlingin Building Gamea sekä pelaajiemme omia tuotoksia, kuten Junakisaa, Dynytronia ja Kingslayeria!
* Serveriltämme löydät myös lukuisia labyrintteja, tasohyppelyratoja ja Legend of Grimrockin hengessä tehdyn seikkailuvuoren, Synk'kiven! Vain harva on läpäissyt Synk'kiven syöverit - oletko sinä yksi heistä?
* Käyttäjiemme ikähaitari vaihtelee laidasta laitaan (Alaikäraja serverille on 12 vuotta, josta voidaan joustaa riippuen pelaajan kypsyydestä)

Joka keskiviikko klo 18:30 eteenpäin on minipeli-ilta, jossa porukalla keräännymme pelaamaan Seikkailumaan antimia.

Serverille tulevat pääsevät katselemaan paikkoja, mutta eivät voi vielä rakentaa. Rakennusoikeudet saat täyttämällä hakemuksen ja kun ylläpito tarkastaa ja hyväksyy sen.

Tervetuloa tutustumaan serveriimme!